Loading...

Ravintola Taivaanpankko

Ravintola Taivaanpankko - terassi
Ravintola Taivaanpankko - terassi

Ravintola Taivaanpankko Simpsiövuoren upeissa maisemissa tarjoaa asiakkailleen nyt entistä enemmän palveluja sekä valinnanvaraa.

Rinneravintola Taivaanpankon tiloja vuokrataan kesällä yksityistilaisuuksiin!

Ota yhteyttä!
Puh. 040 170 3015

Ravintola Taivaanpankko palvelee asiakkaitaan laskettelukauden ajan 100 -paikkaisessa rinnekahvilassa Simpsiön huikeissa maisemissa. Tarjolla on purtavaa pahimpaan nälkään. Mikä maistuisikaan paremmalta kuin kuuma kaakao tuoreen leivoksen kera laskujen välillä. Ryhmille tehdään ennakkovarauksesta lounastarjoilu. Ravintola palvelee laskettelurinteen aukioloaikoina, muutoin sopimuksen mukaan.

Alakerran erilliset 50 hengen sauna- ja kokoustilat ovat vuokrakäytössä ympäri vuoden.  Erillinen takkahuone on varattavissa pienimmille ryhmille. Laskettelukauden loputtua rinneravintola sulkee ovensa ja tilat ovat vuokrakäytössä eri juhliin kesän ajan.  Taivaanpankossa voit järjestää häät, sukujuhlat, syntymäpäiväjuhlat, yrityksen koulutus- ja tykypäivät, merkkipäiväjuhlat, pikkujoulut tai vaikkapa teemajuhlat. Tilaa on noin 150 hengelle kahdessa kerroksessa.

Ota yhteyttä!
Puh. 040 170 3015

Osoite:
Alppitie 1
62100 Lapua

Voit myös ottaa meihin yhteyttä lomakkeemme kautta. Täytä lomake ja paina lähetä-näppäin, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Go to Top