Loading...

Lumilinna

Tuohikuja 4

Hyvin  varusteltu mökki Simpsiön mökkikylässä Lapualla aivan rinnehiihtokeskuksen ja lenkkeilymaastojen tuntumassa. Mainiot mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen ja talvella lasketteluun ja hiihtämiseen. Ladut menevät ihan mökin vierestä.

100 neliön mökissä on kolme makuuhuonetta, joissa yhdessä on parisänky, toisessa kaksi sänkyä ja kolmannessa kaksi kerrossänkyä. Olohuoneessa on 2 hengen vuodesohva. 10 henkilön petipaikan lisäksi on 2 varapatjaa. Saunassa on sähkökiuas ja mökissä takka. Polttopuita löytyy pihan vajasta. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone. Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittava; astianpesukone, jääkaappi isolla pakastimella, eritasoliesi ja uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Ruokailuvälineet n. 12 henkilölle.

VUOKRAAMME MÖKKIÄ AINOASTAAN YLI 20-VUOTIAILLE!
Ei äänekkäitä illanviettoja tai juhlia naapurien läheisyyden vuoksi!

Hinnat:

  •  Arkipäivän (ma-to) vuorokausihinta 140€/vrk
  • Viikonlopun (pe-su) vuorokausihinta 200€/vrk
  • Viikonloppu (pe-su) 350 €, sesonkina esim. Uusivuosi 500€
  • Viikko 700€
  • Liinavaatteet 10€/kpl.
  • Siivous 70€
  • Kylpytynnyrin vuokraus 150€ vuorokausi/viikonloppu. Mökin terassilla on uusi kiinteä puulämmitteinen kylpytynnyri. Mökissä on pallogrilli.

Kysy tarjous pidemmästä vuokrausajasta!
Mökkiin saapuminen klo 14.00 ja luovutus klo 13.00. Aikatauluissa voidaan joustaa mikäli ei ole tulossa uusia varauksia.

Lapuan läheisyydessä sijaitsee monia matkailukohteita; Huvipuisto Powerpark Alahärmässä (40 km), Seinäjoki tapahtumineen (25 km) Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot. Ähtärin eläinpuisto (100 km) sekä Veljekset Keskinen Tuurissa (60 km).

Lisätiedot ja varaukset:
Panu Hemminki, puh. 040 518 7562 ja 040 553 3947, panu.hemminki(a)gmail.com

Vuokraamme mökkiä ainoastaan yli 20-vuotiaille!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.