Lumilinna

Tuohikuja 4

Hyvin varusteltu mökki Simpsiön mökkikylässä Lapualla aivan rinnehiihtokeskuksen ja lenkkeilymaastojen tuntumassa. Mainiot mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen ja talvella lasketteluun ja hiihtämiseen. Ladut menevät ihan mökin vierestä.

Reilun 100 neliön mökissä on kolme makuuhuonetta, joissa yhdessä on parisänky, toisessa kaksi sänkyä ja kolmannessa kaksi kerrossänkyä. Olohuoneessa on 2 hengen vuodesohva. 10 henkilön petipaikan lisäksi on matkasänky ja patjoja.  Saunassa on sähkökiuas ja mökissä takka. Polttopuita löytyy pihan vajasta. Pihalla on pallogrilli. Omat hiilet mukaan. Mökissä on kaksi vessaa.

Pesuhuoneessa on pyykinpesukone. Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittava; astianpesukone, jääkaappi isolla pakastimella, eritasoliesi( huom lapsilukko, paina 7 s)  ja uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Ruokailuvälineet n. 14 henkilölle. Keittiössä on 8 hengen pöytä ja tuolia yhteensä 14. Mökissä on käsipyyhkeet ja vessapaperit. OMAT LIINAVAATTEET MUKAAN! Mökin siivous kuuluu vuokraajalle.

VUOKRAAMME MÖKKIÄ AINOASTAAN YLI 20-VUOTIAILLE!
Ei äänekkäitä illanviettoja tai juhlia naapurien läheisyyden vuoksi!

Hinnat:

  • Arkipäivän (ma-to) vuorokausihinta 150€/vrk
  • Viikonlopun (pe, la) vuorokausihinta 250€/vrk
  • Viikonlopun (la, su) vuorokausihinta 300€/vrk
  • Viikonloppu (pe-su) 450 €, sesonkina esim. Uusivuosi ja Juhannus 600€
  • Viikko 800€, sesonkina 900€
  • Liinavaatteet 15€/kpl.
  • Siivous 150e
  • Kylpytynnyrin vuokraus 150€ vuorokausi/viikonloppu. Mökin terassilla on uusi kiinteä puulämmitteinen kylpytynnyri. Mökissä on pallogrilli.

Kysy tarjous pidemmästä vuokrausajasta!
Mökkiin saapuminen klo 14.00 ja luovutus klo 13.00. Aikatauluissa voidaan joustaa mikäli ei ole tulossa uusia varauksia.

Lapuan läheisyydessä sijaitsee monia matkailukohteita; Lapualla kulttuurikeskus Vanha Paukku, Taideateljee Hemminki, Simpsiön näkötorni ja kuntoportaat, Huvipuisto Powerpark Alahärmässä (40 km), Härmän kylpylä 30 km, Seinäjoki ja Ideapark tapahtumineen (25 km) Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot. Ähtärin eläinpuisto (100 km) sekä Veljekset Keskinen,  Tuurissa (60 km).

Lisätiedot ja varaukset:
Panu Hemminki, puh. 040 553 3947, panu.hemminki(a)gmail.com

Junkkari viikonloppu varattu!

Uusivuosi 2022 varattu!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.